Pro ja Kellokortti.fi käyttöön 01/2021

Uudet järjestelmämme Pro Pilvipalvelut ja Kellokortti.fi on otettu käyttöön tammikuussa 2021 likeit järjestelmämme tilalle. Vanhoja jäseniä ohjeistamme mahdollisista toimenpiteistä helmikuussa 2021. Opastamme kaikkia työntekijöitä uusien järjestelmien suhteen.

Facebook-sivumme on avattu

Työn Sankarit Osuuskunnan Facebook-sivuilta löytyvät ajankohtaiset tapahtumat, alkavat työt sekä vinkkejä työnhakuun. https://www.facebook.com/TyonSankarit/  

Työosuuskunta, enemmän kuin mahdollisuus työllistyä

Työllistävät osuuskunnat Työosuuskunnat mahdollistavat toimeentulon hankkimisen demokraattisessa yhteisyrityksessä. Oikealla tavalla järjestettynä ne voivat olla vastaliike yrittäjäksi pakottamiselle ja viranomaisten mielivallalle. Osuuskunnissa työväki ja prekariaatti voivat organisoitua itsensä työnantajaksi ja kehittää työntekijävaltaisia käytäntöjä. Toisin kuin laskutusyrityksissä, työosuuskunnassa työllistyminen tapahtuu työsuhteisesti. Se tarkoittaa, että osuuskunta on osuuskunnassa työllistyvien työnantaja. Laskutusyrityksissä itsensä työllistäjät myyvät omaa osaamistaan henkilökohtaisesti ja Lue koko kirjoitus»

Työtön voi kohta tienata 500 € ilman vaikutusta

Hallitus esittää väliaikaista korotusta työttömyysetuuden suojaosaan eli summaan, jonka voi tienata ilman tuen määrästä nipistämistä.Normaalisti työttömyysetuuden saaja voi tienata 300 euroa kuukaudessa ilman, että se vaikuttaa etuuden suuruuteen. Hallituksen esityksessä

Osuustoiminnan voima – eurooppalainen menestys

Cooperatives Europen europarlamenttivaaliohjelma. Osuuskunnat ovat tärkeässä asemassa Euroopan unionin (EU) rakentamisessa. Ne edistävät arvoja, jotka ovat eurooppalaisen yhteistyön ytimessä. Osuuskunnat ovat muuntaneet nämä arvot todellisiksi mahdollisuuksiksi miljoonille Euroopan kansalaisille. Osuuskuntayritykset ovat jäsentensä – olivatpa jäsenenä kuluttajat, tuottajat, yrittäjät, työntekijät tai paikalliset yhteisöt – omistamia ja hallinnoimia. Jokaisella on yhtäläinen mahdollisuus vaikuttaa yrityksen liiketoimintaan ja ylijäämän Lue koko kirjoitus»