Henkilöstövuokraus – Kustannustehokas toimintamalli

Henkilöstövuokraus on Työn Sankareiden luomaa toimintamallia käyttäen helposti ja joustavasti käytettävissä. Olemme luoneet henkilöstönvuokraukseen nykyaikaisen, tämän päivän nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin soveltuvan toimintamallin, joka on erinomaisen kustannustehokas. Toimintamallimme soveltuu sekä projektijohtoisten yrityksien että perinteistä mallia olevien yritysten nopeasti muuttuvien henkilöstötarpeiden ratkaisuksi. Toimimme pääasiassa rakennusalan kaikilla sektoreilla, mutta alati kasvavan jäsenmäärän myötä meiltä löytyy jo nyt tarjota vuokratyövoimaa muillekin aloille. Toimintamme tärkeänä osana on toimiva alusta, joka yhdistää henkilöstön vuokrauspalvelun, asiakasyrityksen sekä työntekijät samaan järjestelmään, ja selkeyttää huomattavasti laskutuksia ja palkanmaksuun oleellisesti liittyviä käytäntöjä. Niin työntekijät kuin asiakasyritysten yhteyshenkilöt pääsevät kirjautumaan LikeIt järjestelmään kätevästi ja esimerkiksi rakennusalalle tämä tuo selkeyttä ja tehokkuutta niin tuntityökirjauksiin, kuin laskutukseen.

Palkkakulujen vertailu läpinäkyvästi

Esimerkiksi projektinjohtoyrityksen näkökulma voidaan mallentaa vertaamalla palkkojen kulurakenteita keskenään. Vertailu tehdään valitsemalla ne 2-3 henkilöä, joiden palkkoja käytetään vertailulaskelmissa. Varmistettava on, että jokaisen palkkalaskelman henkilötiedot ovat varmasti poistettu. Palkkatiedot syötetään vastaavilla teidän palkkalaskelman mukaisilla kuluilla vuoden ajalta meidän toimintamallin mukaiseen palkkakulujärjestelmää, jolloin laskelmista tulee täysin vertailukelpoisia.  Tällä tavoin toimimalla, on palkkojen kulurakenteiden vertailu, Työn Sankarien toimintatapojen mukaisesti täysin läpinäkyvää. Palkkakuluvertailu on maksuton palvelu, ja sitä suosittelemme ehdottomasti käyttämään. Vertailuun kannattaa ehdottomasti ottaa mahdollinen vuokratyöntekijä, jolloin pääsette vertaamaan myös palkkakuluja vuokrayritysten välillä. Työn Sankarit Osuuskunnan työvoiman vuokrauspalvelu on toimintamalliltaan selkeä ja sen käyttöönotto on helppoa. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme, ota yhteyttä alla olevan tarjouspyyntö/yhteydenottolomakkeen avulla tai soittamalla meille.

”Jos teet rajusti työtä kahdeksan tuntia päivässä, voit päästä pomoksi ja saat tehdä kaksitoistatuntisia päiviä.” – Robert Frost

”Maailma on täynnä auliita ihmisiä, osa auliita työskentelemään, ja loput auliita antamaan heidän tehdä se.” – Runoilija Robert Frost (1874 – 1963)

Tarjouspyyntö/Yhteydenottopyyntö

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntölomake.
  • Yksityisasiakkaana kirjoita yksityisasiakas
  • Kirjoita lyhyesti tärkeät lisätiedot mitä asia koskee.

Rakennusmiehiä vuokrataan
Toimiva ja kustannustehokas henkilöstövuokraus.

 

 

 

Yhteystiedot

Työn Sankarit Osuuskunta (TSOSK)
3100050-5

Posti- ja käyntiosoite:
Särkiniementie 5
00210 Helsinki