Henkilöstövuokraus – Kustannustehokas toimintamalli

Henkilöstövuokraus on Työn Sankareiden luomaa toimintamallia käyttäen helposti ja joustavasti käytettävissä. Olemme luoneet henkilöstönvuokraukseen nykyaikaisen, tämän päivän nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin soveltuvan toimintamallin, jossa yhteistyönkuvaa on mahdollista muokata ilman sitovia raameja. Toimintamallimme soveltuu sekä projektijohtoisten yrityksien että perinteistä mallia olevien yritysten nopeasti muuttuvien henkilöstötarpeiden ratkaisuksi. Toimimme pääasiassa rakennusalan kaikilla sektoreilla, mutta alati kasvavan jäsenmäärän myötä meiltä löytyy jo nyt tarjota vuokratyövoimaa muillekin aloille.. Suosittelemmekin esimerkiksi projektijohtoisten rakennusalan yritysten olevan yhteydessä meihin erityisesti rakennusalan henkilöstövuokrausyritysten vertailua tehtäessä. Uskomme, että olemme kilpailukykyinen vaihtoehto, jossa yhteistyö on joustavaa ja kannustavaa kaikille osapuolille.

 

”Jos teet rajusti työtä kahdeksan tuntia päivässä, voit päästä pomoksi ja saat tehdä kaksitoistatuntisia päiviä.” – Robert Frost

”Maailma on täynnä auliita ihmisiä, osa auliita työskentelemään, ja loput auliita antamaan heidän tehdä se.” – Runoilija Robert Frost (1874 – 1963)

Rakennusmiehiä vuokrataan
Toimiva ja kustannustehokas henkilöstövuokraus.

 

Tarjouspyyntö / Yhteydenottopyyntö

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö.
  • Yksityisasiakkaana kirjoita "yksityisasiakas"
  • Kirjoita lyhyesti tärkeät lisätiedot mitä asia koskee.