Työn Sankarit Osuuskunnan jäsenyys

Yleistä jäsenyydestä

Työn Sankarit Osuuskuntaan liittyminen on täysin ilmaista, ja jäsenyydestä on sinulle pelkästään hyötyä. Meillä on erinomaiset kontaktit erityisesti rakennusalalla, jonne etsimme jatkuvasti lisää työvoimaa. Myös muiden alojen osaajille on töitä tarjolla. Työn Sankarit Osuuskunta toimii jäsenen työnantajana ja jäsen on työssä työn tilaavalla asiakkaalla. Työosuuskunta pitää huolen, että työntekijämme saavat palkkaa, joka vastaa työtaitoja, palkka myös tietenkin nousee, kun työntekijän taidot kasvaa. Meillä on tarjota työntekijöillemme erilaisia työmahdollisuuksia hyvien asiakaskontaktiemme johdosta ja alansa osaajana tai innokkaana oppijana on työllistyminen hyvällä palkalla mahdollista hyvinkin nopeassa ajassa. Huomioitavaa on, että palvelusopimuksen solmiminen työosuuskunnan kanssa ei vaikuta millään tavoin mahdollisesti saamiesi työttömyyskorvausten määrään, vaan aina erikseen allekirjoitettava työsopimus ja sitä kautta ansiotulojen nousu voi vaikuttaa riippuen palkan suuruudesta. Tällä hetkellä kuukaudessa voi tienata 500 €, niin ettei se vaikuta työttömyyskorvauksen määrään, ja mikä parasta, kaikki käy työosuuskunnassa ollessasi ilman paperisotaa ja selvityksiä. Lisätietoja ja ohjeita aihekohtaisesti otsikkolinkkejä klikkaamalla.

Työn Sankarit on erityisesti rakennusalalle suuntautuva työosuuskunta.

Ohjeita ja lisätietoa työntekijälle

Olemme koonneet alapuolelle asioita, jotka on hyvä lukea läpi, viimeistään siinä vaiheessa, kun on ottamassa yhteyttä jäsenpalveluumme. Todennäköisesti vastaus kysymykseesi selviää           heti tällä sivulla katsomalla vastauksen oikean aiheen kohdalta. Asiakaspalvelumme on jäsenten käytettävissä sekä puhelimitse, että sähköpostitse. Katso yhteystiedot.

 

Usein kysyttyä

 • Jäseneksi tulo vaiheittain

  Työn Sankarit Osuuskunnan työnhakupalveluun ja jäsenyyteen rekisteröityminen

  1. Täytä työhakemus https://app.propilvipalvelut.fi/hr/publicForms/52THQ4 Liityt yhdellä kertaa myös Työn Sankarit Osuuskunnan jäseneksi. Lue liitteenä olevat osuuskunnan säännöt ja palvelusopimus. Täytä hakemus tarkasti huomioiden omat osaamisalueesi, ammattitaitosi ja palkkatoiveesi.
  2. Odota yhteydenottoamme. Tarjoamme suoraan työtä tai pyydämme tarvittaessa haastatteluun.
  3. Osuuskunnan jäsenyys on ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Osuuskunnan työnhakupalvelu on ainoastaan osuuskunnan jäsenille. (Samalla hakemuksella molemmat)
  4. Pyydämme haastatteluun suurimman osan rekisteröityneistä, saatamme tarjota sinulle myös suoraan työtä.
  5. Varsinainen työsopimus tehdään kun olemme löytäneet sinulle työn, jonka hyväksyt. Jokaisesta työstä tehdään erillinen työsopimus

  Tervetuloa Työn Sankarit Osuuskunnan työnhakupalveluun.

 • Työajan seuranta Kellokortti.fi