Työn Sankarit Osuuskunnan jäsenyys

Yleistä jäsenyydestä

Työn Sankarit Osuuskuntaan liittyminen on täysin ilmaista, ja jäsenyydestä on sinulle pelkästään hyötyä. Meillä on erinomaiset kontaktit erityisesti rakennusalalla, jonne etsimme jatkuvasti lisää työvoimaa. Myös muiden alojen osaajille on töitä tarjolla. Työn Sankarit Osuuskunta toimii jäsenen työnantajana ja jäsen on työssä työn tilaavalla asiakkaalla. Työosuuskunta pitää huolen, että työntekijämme saavat palkkaa, joka vastaa työtaitoja, palkka myös tietenkin nousee, kun työntekijän taidot kasvaa. Meillä on tarjota työntekijöillemme erilaisia työmahdollisuuksia hyvien asiakaskontaktiemme johdosta ja alansa osaajana tai innokkaana oppijana on työllistyminen hyvällä palkalla mahdollista hyvinkin nopeassa ajassa. Huomioitavaa on, että palvelusopimuksen solmiminen työosuuskunnan kanssa ei vaikuta millään tavoin mahdollisesti saamiesi työttömyyskorvausten määrään, vaan aina erikseen allekirjoitettava työsopimus ja sitä kautta ansiotulojen nousu voi vaikuttaa riippuen palkan suuruudesta. Tällä hetkellä kuukaudessa voi tienata 300 € niin ettei se vaikuta työttömyyskorvauksiin. Summa on nousemassa 500 €:ksi lähiaikoina, katso lisää uutisosiostamme. Lisätietoja ja ohjeita aihekohtaisesti otsikkolinkkejä klikkaamalla.

Työn Sankarit on erityisesti rakennusalalle suuntautuva työosuuskunta.

Ohjeita ja lisätietoa työntekijälle

Olemme koonneet alapuolelle asioita, jotka on hyvä lukea läpi, viimeistään siinä vaiheessa, kun on ottamassa yhteyttä jäsenpalveluumme. Todennäköisesti vastaus kysymykseesi selviää           heti tällä sivulla katsomalla vastauksen oikean aiheen kohdalta. Asiakaspalvelumme on jäsenten käytettävissä sekä puhelimitse, että sähköpostitse. Katso yhteystiedot.

 

Usein kysyttyä

 • Jäseneksi tulo vaiheittain

  TSOSK:n jäsenhaku vaihe kerrallaan

  1. Täytä jäsenhakemus Työn Sankarit Osuuskuntaan.
  2. Saat sähköpostiisi automaattisesti käyttäjätunnukset järjestelmään
  3. Lähetämme Palvelusopimuksen sähköpostiisi allekirjoitettavaksi, samoin osuuskunnan säännöt
  4. Allekirjoita Palvelusopimus sähköpostiisi lähettämämme linkin kautta. Allekirjoitus tapahtuu sähköisesti pankkitunnuksia käyttäen. Voit myös lukea ja tulostaa palvelusopimuksen allekirjoituksen yhteydessä.
  5. Mikäli et omista pankkitunnuksia, voidaan Palvelusopimus allekirjoittaa myös sähköpostin välityksellä tai käymällä toimistollamme. Sovi aina toimistokäynnille aika soittaen 044-3119111 tai sähköpostitse

  Tervetuloa Työn Sankarit Osuuskunnan työntekijäjäseneksi!

 • Palvelusopimus ja työsopimus

  Palvelusopimus on osuuskunnan jäsensopimus

  Jäsenhakemuksen tullessa järjestelmäämme, lähetämme Palvelusopimuksen sähköpostitse ja tämä sopimus on osuuskunnan ja jäsenen välinen. Jäsenyydestä on pelkästään hyötyä, sillä pelkkä osuuskunnan jäsenyys ei vaikuta tuloihisi millään tavalla, mikäli olet työttömänä ja työttömyyskorvausta tai liiton korvausta. Vasta kun palkkoja alkaa tulla tilille, voi tämä vaikuttaa korvausten määrään. Palvelusopimuksen voi tehdä vaikka olisi töissä toisessa yrityksessä, sillä muutenhan me emme saa milläään otettua yhteyttä ja hyvä tilaisuus jää käyttämättä kaikilta osapuolilta. Työssä ollesssasi muista kirjata hakemukseen myös mahdollinen irtisanomisaika nykyisessä työsuhteessasi.

  Työsopimus on aina osuuskunnan ja työntekijän välinen

  Työsopimus Työn Sankareiden kanssa laaditaan aina jokaisesta työtilauksesta erikseen. Tämä siksi, että palkka ja työtunnit esimerkiksi voivat vaihdella riippuen kunkin työn sovituista asioista. Työsopimukseen kirjataan aina työn vuokraava yritys, palkka, töiden kesto tai keston arvioitu aika, irtisanomisaika sekä muita mahdollisia sopimuskohtaisia asioita. Myös työsopimus allekirjoitetaan sähköisesti. Jokaisesta työstä on tehtävä joko toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen työsopimus.

 • Jäsenhakemuksen tärkeimpiä asioita

  Täytä jäsenhakemus huolellisesti

  Täyttäessäsi jäsenhakemusta on tulevan jäsenen huomioitava seuraavat asiat:

  • Oma osaaminen kannattaa laittaa mahdollisimman tarkasti, eli vaikkei ole koulutusta voi monia töitä silti osata – älä vähättele osaamistasi!
  • Palkkatoive kannattaa laittaa hakemukseen
  • Päivämäärä, jolloin olet joko vapaa nykyisestä työsuhteestasi tai irtisanomisaika. Osuuskunnan jäsenenä kannattaa olla, vaikka olisi vakituisessa työsuhteessa juuri nyt. Jäsenille tarjoamme töitä, ja todennäköisesti tarjoamme parempaa palkkaa, joten ei kannata antaa tarjousten mennä ohi.
  • Soitamme jäsenillemme työtilanteen mukaan täydentääksemme tietojamme sekä työtarjouksissa. Kannattaa tallentaa puhelinnumero 0449113111/Timo, Työn Sankarit muistiin.
  • Omia tietoja voit muokata järjestelmässämme heti, kun olet allekirjoittanut palvelusopimuksen. Samoin verokortin ja tilinumeron lisäys onnistuu vasta jäseneksi tulon jälkeen. Laajemmat oikeudet järjestelmässä tulee käyttöön kirjautumalla ulos järjestelmästä ja kirjautumalla sitten takaisin sisään. Näistä ohjeita muissa ohjeiden kohdissa.

   

 • Likeit järjestelmän käyttö

  Ohjeita likeit järjestelmän käytöstä

  Likeit järjestelmän käyttö on helppoa. Saat heti salasanan ja käyttäjätunnuksen likeit järjestelmään heti jättäessä hakemuksen. Salasana tulee automaattisesti sähköpostiisi ja voit käydä vaikka heti vaihtamassa salasanan.  Kirjautuminen järjestelmään tapahtuu tsosk.fi etusivun kirjaudu napista ja lisäksi tästä linkistä. Ennen kuin olet varsinaisesti jäsen, eli allekirjoittanut palvelusopimuksen, järjestelmässä on aika vähän mitään katsottavaa, mutta palvelusopimuksen allekirjoituksen jälkeen pääset muokkaamaan tietojasi ja lisäämään verokortin ja tilinumeron tietoihisi. Järjestelmä toimii myös työajan seurantaa varten, ja mikä kätevintä, asiakasyrityksen yhteyshenkilö pääsee kuitaamaan tuntisi täältä omin tunnuksin. Muista kirjautua pois järjestelmästä, kun oikeutesi ovat nousseet jäsenyyden myötä, muuten ne eivät toimi. Eli kirjaudu uudelleen sisään, silloin mm. verokortin voi ladata järjestelmään itse. Työn Sankarit osuuskunta voi laittaa myös viestitiedotteita näkymään järjestelmään ja mikäli sinulle tulee työvuorot, on vuorot mahdollista laittaa asiakasyrityksen puolesta tänne. On tärkeää muistaa kirjata tunnit päivittäin työkalenteriin, palkanmaksua ja laskutusta varten. Myös palkkalaskelmasi löydät järjestelmästä. Kannattaa laittaa likeit puhelimen ruudulle kopioimalla se aloitusnäyttöön.

 • Tuntikirjaukset likeit järjestelmään
 • Palkanmaksu ja palkkalaskelmat